Kitti

Kittike

Neme: nőstény
Státusz: FIV/FeLV negatív
Született: kb. 2018.08.20.
Érkezett: 2019. november

“Kittike vagyok, és be kell vallanom, hogy félős vagyok. De azért már engedem magam néha megsimogatni, főleg a hátamat, de még mindig nagyon félek. Nem tudom miért, pedig az emberek sosem bántottak, csak ilyen születési rendellenességként nagyon félek tőlük, hogy úgy mondjam hülyének is nézem őket, meg nem is értem, mit akarnak tőlem. Engem mindig megcsodálnak, hogy milyen szép vagyok, hát nem is tudom. Mindenesetre enni szeretek.

Már lassan két éve vagyok a Macskaház lakója, egyszer jelentkezett értem valaki, de ki akart volna engedni, mint kiderült, akkor pedig sosem jövök vissza. Szóval rám nagyon kéne vigyázni. Amúgy meg szeretem a madarakat nézegetni az ablakon keresztül, szeretek a kifutóban ülni és ha minden nap alutasakos tápot kapnék tőled, minden rendben lenne közöttünk.


Kittike benti tartással (és/vagy macskahálós erkély, macskakifutós kert), szerződéssel fogadható örökbe. A cicák a Czapáry Macskaház Alapítványnál a következő alapellátásban részesülnek: külső- és belső parazitamentesítés, AIDS/leukózis teszt szűrés,  kombi és FeLV védőoltás, kis rutin vérkép, mikrochip és ivartalanítás. Az alapellátás a cicák állapotától és korától függően változhat.​