Támogasd a Czapáry Macskaház Közhasznú Alapítvány cicáit!

 Alapítványunk célja a leukózisos és AIDS-es cicák mentése, befogadása magánszemélyektől és más szervezetektől, hogy rehabilitáció után stresszmentes, gondtalan életet éljenek a Macskaházban, miközben szakszerű ellátást biztosítunk nekik.

WEBOLDAL: www.czapary.org – czaparymacskahaz@gmail.com

Támogass minket és ajándék ebook-kal háláljuk meg!

Támogass minket legalább 3000 Ft-tal és elküldöm neked az általad választott ebook-omat! Támogatásod után küldj e-mailt a czaparymacskahaz@gmail.com-ra, amely tartalmazza a kiválasztott könyvem címét!

Mitől különleges a mi munkánk?

Sokan nem tudják, de a pozitív tesztes cicák élete megfelelő odafigyelés mellett megközelítheti az egészséges állatok élettartamát. Ezért mi nem támogatjuk az automatikus altatást, és szeretnénk a FeLV+, FIV+ gazdik számára minél több információt elérhetővé tenni, hogy megértsék és szinten tudják tartani ezeket a betegségeket.

Mivel a fertőzött állatok immunrendszere törékeny, a stressz és környezetváltozás rossz hatással van rájuk, ezért nem törekszünk mindenáron az örökbeadásukra, a negatív tesztes cicáink számára azonban szeretnék családot találni, hogy még több leukózisos vagy AIDS-es macska számára biztosíthassunk a Macskaházban teljes életet.

Az elhivatottság azonban kevés a közösség összefogása nélkül, ezért a legkisebb támogatásra szükségünk van –
A VÁLTOZÁSHOZ TE IS KELLESZ!

Hogyan segíthetsz a cicáinknak?

Kattints a megfelelő pontra, vagy olvasd végig az oldalt és válaszd ki a számodra szimpatikus lehetőséget.

Fontos, hogy utána kapcsolatba tudjunk maradni Veled, így olvasd el kérlek azokat a lehetőségeket is. Bárhogy is döntesz, támogatásoddal cica életeket mentesz, hálásak leszünk neked.

Nagyon sok esetben érkeznek be hozzánk cicák súlyos állapotban. Nekik azonnali kezelésekre van szükségük.

Utalj nekünk cica ételre és kezelésre

Czapáry Macskaház Alapítvány
11709019-21451607-00000000 (OTP)
IBAN: HU 93117090 1921451607 00000000
Swift Kód: OTPVHUHB 

TÁRGY: adomány FeLV-es, FIV-es cicáknak + az e-mail címed, hogy adományoddal kapcsolatban írhassunk Neked 

Revolut: +36205627449
Paypal: fivfelvcatsanctuary@gmail.com

Czapáry Macskaház Alapítvány

OTP:
11709019-21451607-00000000
IBAN:
HU 93117090 1921451607 00000000
Swift Kód:
OTPVHUHB 

TÁRGY: 
adomány FeLV-es, FIV-es cicáknak

Revolut:
+36205627449

Paypal: fivfelvcatsanctuary@gmail.com

A FeLV+ FIV+ cicák kezelése egy kisebb vagyonba kerül a vérátömlesztéstől kezdve a laborvizsgálatokig, kórházi tartásig. Azonban a lassan egy évtizedes munkánk során annyi tapasztalatunk gyűlt össze, hogy képesek vagyunk ezeken a súlyosan beteg cicákon is segíteni!

Összesen 51 cicáról gondoskodunk jelenleg, ebből 20 pozitív tesztes, és a havi átlag állatorvosi számláink összesen 700.000 HUF fölött vannak.

Küldj nekünk tárgyi adományt!

TÁRGYI ADOMÁNYOD NAGY SEGÍTSÉG, hiszen havonta 50 cicát kell ellátnunk! Kérlek, vedd fel velünk a kapcsolatot a e-mailben, hogy egyeztetni tudjunk, mire van éppen szükségünk:

Tárgyi adomány küldéshez:
Email: czaparymacskahaz@gmail.com

Tudtad? 51 cica havi 104 kg tápot eszik meg.

Adó 1% felajánlás

Czapáry Macskaház Alapítvány
Adószámunk: 19281005-1-43

Az adód 1%-a mentőöv ahhoz, hogy stabil hátteret, megfelelő állatorvosi ellátást és élethosszig tartó kezelést tudjuk cicáinknak biztosítani

Jövőbeli terveink között szerepel könyvek és e-bookok, tájékoztató és ismeretterjesztő tanulmányok kiadása a cica betegségekről, illetve továbbra is szakszerű, magas színvonalú állatorvosi ellátás biztosítása állatorvosi rendelők és állatkórházak segítségével. 

A szépirodalom területén pedig az alapítvány vezetője, Czapáry Veronika, aki író és költő is egyben, két regényt már írt (Anya kacag, 2012, Megszámolt babák, 2013), egy harmadikregénnyel készül az állatmentés területén átélt élményeiből merítve. 

Vállalkozásommal szeretnék segíteni!

Figyelem!
Ha vállalkozóként szeretnél egy alapítványt támogatni, akár pénzzel, akár tárgyi adománnyal, ehhez adományigazolásra lesz szükséged. A Czapáry Macskaház Közhasznú Alapítvány ezt ki tudja neked állítani!

Rendszeres támogatásoddal könnyebben tudnánk végezni a munkánkat!

„A Közhasznú szervezeteknek (alapítványunknak) küldött adomány az adományozó vállalkozást adókedvezményre jogosíthatja:
– 20 százalékáig közhasznú szervezet támogatása esetén,
– 40 százalékáig tartós adományozási szerződés esetén,
de együttesen legfeljebb az adózás előtti eredmény összegéig.”

Bővebb infó ide kattintva:
A pdf 14. oldalán, 2.3.1. Az adományozó kedvezménye 

Fogadj örökbe egy cicát!

Bár a Macskaház küldetése a FeLV+, FIV+ cicák mentése, néha más betegséggel küzdő lakók is beköltöznek, akik gyógyulásuk után örökbefogadhatóvá válnak. Ha akad még egy kis hely a szívedben, akkor válassz magadnak közülük társat, hiszen mint tudjuk, cica nélkül lehet élni, csak nem érdemes.

Csatlakozz hozzánk!

Facebook támogatói csoport

Csatlakozz zárt támogatói Facebook csoportunkhoz, ahol kendőzetlen őszinteséggel mesélek a mindennapjainkról és az állatvédelemben megélt nehézségeinkről, sokszor árnyoldaláról is.

Ide a tagok bejutását egy rövid telefonos egyeztetés előzi meg, mely elengedhetetlen ahhoz, hogy később a csoportban belső információk birtokába jussanak, illetve örülnénk ha rendszeres támogatóvá tudnál válni, ezzel megkönnyítve munkáknkat a kiszámíthatóség területén – minimum havi 2.000 forinttal.

Hírlevélfeliratkozás

Minden egyes feliratkozás erősíti a közösségünket és hozzájárul ahhoz, hogy m minél több cicának nyújthassunk segítséget. A hírlevelünkön keresztül közvetlen kapcsolatban maradhatunk veled, és részletesen beszámolunk a Macskaház történetéről is.

Készen állsz, hogy csatlakozz a Czapáry Macskaház Közhasznú Alapítvány csodálatos közösségéhez?

KÉRLEK SEGÍTS KIFIZETNI A 697ezres KLAPKA RENDELŐNEK VALÓ TARTOZÁSUNK!

A gyűjtés állása: még 697ezerrel tartozunk, segíts kérlek! (naponta frissítem)! 2018 óta járunk a Klapka Rendelőbe, eddig kifizettünk 5,3 millió forintot nekik az évek alatt, de vannak olyan 2021-ről...

ÜRES A TÁLUNK!

Napi 3 Kiló tap fogy nálunk! ❤️‍🐈‍😇 ÉHESEK A CICÁK! 💦😿 Jelenleg van 51 cicánk, és nem tudjuk őket ellátni havonta, mert minden hónapban mínusz 60 kiló táppal vagyunk, 40 kilót tudnak csak küldeni a...

Kérlek segíts az ÁLLATORVOSI KÖLTSÉGEINK kifizetésében!

Mint tudjátok a ❤️ FeLV-es, FIV-es cicák mentése nagyon nehéz, mert ha aktivádik a vírus, 📿 akkor egy kisebb vagyonba kerül az állatorvos a vérátömlesztéstől kezdve a laborvizsgálatokig és a kórházi...

A FIV-es, FeLV-es cicák tipikus macskabetegségei

Köszönöm szépen Dr. Szilasi Anna Doktornőnek, hogy lektorálta az írásomat. Kérdezhettek Tőle nyugodtan: dr.szilasi.anna@univet.hu MINT TUDJÁTOK, SAJNOS SOK ÁLLATORVOS ALTATJA EL A FELV+, VAGY FIV+...

Interferon vagy szteroid? A FIV/FeLV pozitív cicák vérszegénységének kezelése

FELVES/FIVES CICÁKAT nem lehet meggyógyítani sajnos, mert immunhiányos betegség, de bizonyos kezelésekkel szinten lehet tartani az állapotukat. Nagyon sok megkeresést kapunk, hogy kinek milyen kezelés...

Pozitív tesztes cicák gyógyítása Interferonnal

Az Omega Virbagen Interferon, ami helyreállítja egy időre az immunrendszerüket, de csak állatorvosi felügyelettel alkalmazható, mi ajánljuk a kedvenc rendelőnket, ahol már félhalottakba is életet...

A FIV-es (AIDS) és FeLV-es (leukózis) macskák együtt tartása negatív cicákkal

A legújabb amerikai kutatások kimutatták, hogy pozitív macskák esetében mindegyik betegség kordában tartható és lehet ezekkel a cicákkal is együtt tartani negatív cicákat BIZONYOS FELTÉTELEK mellett...

Giardia kezelési protokoll sok macska esetén

Ezt a posztot macskamentőknek vagy sokmacskás háztartásnak írtuk, azért, hogy ne menjen senki tönkre anyagilag, ha sok cicája van és KITÖR A GIARDIA. Van egy FENBENDANIN nevű por, amely kilós...

Milyen egy pozitív tesztes REHABILITÁCIÓS KÖZPONT?

MENTSÜK MEG A FIV-es, FeLV-es CICÁKAT IS!Ha bármilyen kérdésed van, hívj nyugodtan a 0620-562-7449-es számon. 2021 májusában megnyitottuk a “Czapáry Macskaház Rehabilitációs Központ”-unkat FeLV-es...

Többet szeretnél tudni rólam?

Kattints és ismerd meg másik oldalaimat is!