Tamás (FeLV+)

Tamás

Neme: kandúr
Státusz: FeLV+
Született:
Érkezett: 2021. április

Betegségek/beavatkozások: Májcirrózisból gyógyult, szájfekélye volt

Tamást nagyon rossz körülmények közül mentettük egy étterem melletti kolóniából, ahol sok volt a beteg cica és le akarták mérgezni őket. Így nem engedhettük vissza, pedig kezdetben nagyon vad volt. Mostanra valamennyire megszelídült, hagyja magát simogatni is, szépséges szürke bundájával ő egy igazi tündérkirályfi!  


Események

2021. április 21.

S.O.S.!!! A halálán van ez a szürke cica, akit jobb híján Tamásnak neveztem el! Tegnap nem evett, kapott injekciókat, de most elkezdett rángatózni és görcsölni! Úton vagyunk a Klapkába, hogy a kórházban hagyjam Tamást, csak addig ne haljon meg, ameddig odaérünk! Szorítsatok, hogy éljen, de ha menthetetlen, tutira elaltatom, mert nagyon rosszul néz ki, nem akarom, hogy szenvedjen!

2021. április 22.

Iszonyatos Tamás vérképe, zsírmája van, ami valószínűleg azért alakult ki, mert a leukózis miatt szájfekélye is van, és nem evett. A Klapka rendelővel együtt meggyógyítjuk, sikerülni fog! Ma már két alutasakost megevett, dorombol, és sikerült egyetlen éjszaka alatt megszelídítenem. A szájfekélye azért iszonyatosan durva!

2021. július 12.

Tamás hirtelen eléggé összeesett, szerdán megy a Klapkába vizsgálatra. Olyan, mintha belement volna valami a szemébe, remélem, nem FIP-es! Corneregelt csepegtettem a szemébe, ami iszonyú nehéz volt, mert ő egy vadmacska és csak egy idő után engedte meg, hogy simizzem, különben darabokra akarta szedni a kezem.

FACEBOOK ALBUMÁT A KÓRLAPJAIVAL ITT NÉZHETED MEG